Nieuws

Beste toneelliefhebber,

 

Graag hadden we voor jullie in het najaar het geplande toneelstuk ‘Het Geluid van Zwetende Chinezen’ van maart 2020 willen spelen.

Niet alleen zijn alle regels die we moeten opvolgen bij het toch laten doorgaan van voorstellingen heel minutieus op te volgen en vragen heel wat voorbereiding en extra werk, toch stellen we vooral de gezondheid van ons publiek, spelers en medewerkers voorop en willen tevens dat iedereen zich comfortabel en ‘op zijn gemak’ zou voelen bij het bekijken van een voorstelling en willen zodoende geen risico’s nemen.

De recente ontwikkelingen hebben ons mee doen beslissen om ook onze productie van het najaar uit te stellen.

Met spijt in het hart hebben we deze beslissing als bestuur moeten nemen en verschuiven dus alles verder naar een latere datum.

Wie al tickets in zijn bezit had, kan die nog steeds behouden. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie en wensen u de komende weken in de eerste plaats een goede gezondheid.

We hopen alvast dat we volgende jaar er weer vollen bak tegenaan kunnen gaan en ons jubileumjaar  (100 jaar Rust Roest) met de nodige luister kunnen vieren.

 

Met vriendelijke toneelgroeten.

 

Het bestuur, spelers en alle medewerkers van Rust Roest Leest

—————————————————————————————————

 

We tellen ondertussen ook af naar 2021 , ons jubileumjaar.

We zijn al volop plannen aan het maken om onze 100 jaar te vieren.

 

—————————————————————————————————

 

Mocht u interesse hebben om ook eens mee te spelen of bent u een handige harry die decors kan mee opbouwen of bent u soms thuis in de wereld van klank en licht, dan bent u ook altijd welkom om onze groep te versterken.
U vindt onze contactgegevens op de website.